Menu

Termékek

 
Az Airbus Group kiberbiztonsági szállítója megbízható, hitelesített, katonai minőségű tűzfalakat, végpontvédelmi és titkosítási megoldásokat fejleszt. A Stormshield, az Airbus CyberSecurity 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata innovatív, végpontok közötti biztonsági megoldásokat kínál az informatikai hálózatok (Stormshield Network Security), a munkaállomások (Stormshield Endpoint Security) és az adatok (Stormshield Data Security) védelmére.
 

Stormshield Hálózatbiztonság
Stormshield Network Security (SNS)

UTM tűzfal a kisvállalatoktól a globális szervezeteken át az adatközpontokig. A szabadalmaztatott Applications IPS, amely egyidejűleg megkapta az EU és a NATO tanúsítványokat is, technológia átfogó biztonságot nyújt, megbízható technológiára épül, amely teljesen mentes az amerikai backdoor botrányoktól.

 

Stormshield Végponti védelem
Stormshield Endpoint Security (SES)

Védekezés a számítógépes támadások új generációja ellen: APT, ransomware és még ismeretlen malware-ek. A SES fejlett memória-behatolás elleni védelme még a fel nem fedezett exploit-ok és zero-day sebezhetőségek ellen is védelmet nyújt. Kiegészíti az IPS-t és szigorú biztonsági szabályokat, policy-ket alkalmaz.

 

Stormshield Adatbiztonság
Stormshield Data Security (SDS)

A végpontok közötti SDS a hatékony csoportmunka érdekében került kifejlesztésre. Az alapos és körültekintő tervezésnek köszönhetően védelmet nyújt számos támadás ellen, úgy mint lehallgatás (wire-tapping), eszközlopás, man-in-te-middle támadás, kémprogramok és adatszivárgás.