Menu

Szabványok és Tanúsítványok

Nyerje meg a számítógépes bűnözés elleni háborút áthatolhatatlan, megbízható védelemmel

A katonai szervezetek, a védelmi minisztériumok és a fegyveres erők különösen erős védelmet igényelnek információs rendszereik számára. A modern korban a számítógépes hadviselés kulcsfontosságú szerepet játszik a nemzetbiztonságban – és az egyik legjobb “fegyver” a megingathatatlan védelem. A biztonság, a megbízhatóság és a magas rendelkezésre állás is rendkívül fontos, ha nagy a tét.

 
IconSet / Stormshield / Resource-center / Common module / Protection

A bizalmat csak a legmagasabb szintű tanúsítvány és hitelesítés nyújtja

A védelmi szektor biztonsági megoldásai minőségi garanciákat igényelnek. Független szervezetek által kínált szabványok és tanúsítványok teremtik meg a lehetőséget, hogy a gyártók által kínált megbízható megoldásokat egy független harmadik fél igazolja.

Érzékeny információk védelmére megalkotott megoldásaink NATO és EU RESTRICTED minősítéssel bírnak. Ezek a tanúsítványok garantálják, hogy a minőség és a biztonság kulcsfontosságú prioritást élveznek a termékfejlesztésben. A megbízhatóság jeleként minden Stormshield termék kap ANSSI szabvány minősítést és a titkosításuk garantált. A Stormshield termékek biztonsági összetevőinek nagy része az EAL3+, de a hálózati szűrőelemei már EAL4+ minősítésűek.

Európai Únió: Intézményi működési elvek és szabályok / EU-minősített adatok védelme / Információvédelem
Frissítve: 2019.6.13.

Mindezek a tanúsítványok azt mutatják, hogy a Stormshield megoldások folyamatosan a biztonsági megoldásokat szállítók élvonalába tartozik. Ezen túlmenően, a Kölcsönös Elismerési Megállapodást (Mutual Recognition Agreement) ratifikáló valamennyi európai ország elismeri ezeket megbízható termékeknek. Ezek a tanúsítványok biztosítékot nyújtanak arra, hogy termékeinket megfelelően tervezték, tesztelték és működésük megfelel a kormányzati követelményeknek. Ez az egyedülálló tanúsítási szint garantálja, hogy aki Stormshield eszközöket használ, az kompromisszumok nélküli, nagy teljesítményű biztonságot választja, amelyet csak a kiberbiztonsági piac vezetője kínál.

Ezen túlmenően, mint védelmi és katonai szervezet (Airbus Defence and Space), a műveletek bizalmas kezelése kritikus a nemzetbiztonság szempontjából. A magánélet megvédése nem csak a számítógépes bűnözők ellen fontos! Különböző vállalatok, de még az állami szereplőkkel (mint például a hírszerző ügynökségek) is védeni kell. Már ezen elvek miatt is garantáltan hátsókapu (backdoor) mentes az összes termékünk. Ha egyszer egy hátsókapu bekerül egy termékbe, akkor azt nem csak a gyártója tudja használni, hanem bárki aki tudomást szerez róla, akár a kiberbűnözők is — linkek megtörtént esetekre

 

IconSet / Stormshield / Resource-center / Common module / Security

A legmagasabb szintű védelem

A bizalmas adatok vagy információk elvesztése nem opció a védelmi ágazatban és a katonai szervezetekben. Az alkalmazások és a (különösképpen a bizalmas) kommunikációk esetén létfontosságú az erős titkosít.

 
Stormshield Network Security

Stormshield Hálózatbiztonság

Stormshield Network Security

A Stormshield Network Security termékek behatolás-megelőző rendszere (IPS) a viselkedési és protokollelemzést egyesíti, hogy hatékony, proaktív védelmet biztosítson a támadásokkal szemben, különösen a nulla-napos (zero-day) hibák ellen. Az EAL3+ és az EAL4+ tanúsítvánnyal rendelkező technológiánk a legerősebb a piacon. A céltudatos tervezése pedig garantálja a legmagasabb szintű biztonságot és teljesítményt.

Európai Únió: Approved cryptographic products / Információvédelem / Stormshield Network Security VPN & Firewall (SNS)
Frissítve: 2019.5.20.

 
IconSet / Stormshield / Resource-center / Common module SMC deployment history

Stormshield Végponti Védelem

Stormshield Endpoint Security

Váltson jobb munkaállomás-védelmi technológiára a Stormshield Endpoint Security viselkedési elemzésével. Az operációs rendszeren belüli munkaeszközünk elfogja és elemzi az összes parancsot annak érdekében, hogy felismerje a szokatlan viselkedést, amely forrása akár egy exploit (ártó szándékú program) is lehet, amely kihasználhatná az alkalmazások hibáit. Mivel nem használ mintaadatbázist (signature database), különösen hatékony az non-connected (hálózatban vagy Internetre nem kapcsolt) környezetekben.

A Stormshield Endpoint Security intelligens védelmet nyújt mind az ismert, mind az ismeretlen támadások ellen, függetlenül azok kifinomultsági szintjétől. A viselkedéselemzést kombinálva a csatlakoztatott perifériák mindenre kiterjedő ellenőrzésével a Stormshield Endpoint Security a szigorú, de kompromisszum-mentes biztonság szinonimája lett.

 
IconSet / Stormshield / Resource-center / Common module SDS desktop policies

Stormshield Adatbiztonság

Stormshield Data Security

Az érzékeny információkat már a forrásnál titkosítja, hogy megakadályozza a bizalmas adatok kiszivárgását vagy ellopását. Ez az EAL3+ tanúsítvánnyal rendelkező termék garantálja a legszigorúbb szabványoknak megfelelő titkosítási szintet. Végfelhasználó központú megközelítése pedig megkönnyíti a használatát, így korlátozva a biztonsági rendszer megkerülésének lehetőségét.

A Stormshield Data Security titkosítási megoldása kompatibilis minden harmadik fél alkalmazásával, hogy megkönnyítse az adatok titkosításának integrálását az üzleti alkalmazásokba.

Európai Únió: Approved cryptographic products / Információvédelem / Stormshield Data Security (SDS)
Frissítve: 2018.9.20.