Menu
Header / Stormshield devices: SN2000-SN3000-SN6000

Európa vezető kiberbiztonsági vállalata

 
A Stormshield tűzfalak és kiberbiztonsági megoldások sok szempontból egyedülállóak. Összegyűjtöttük, hogy miért a Stormshield eszközök a legjobb választások a hálózatok, a végpontok és az adatok teljes védelmére.
 

Miért Stormshield?

Érvek a Stormshield eszközök mellett


A legnagyobb európai gyártó

A Stormshield tagja az Airbus Csoportnak, ami a világ egyetlen olyan tűzfal gyártója, ami EU minősítéssel bír az elvárt NATO, EAL3+ és EAL4+ mellett.


Stormshield tanfolyamok

Magyarországi oktatókkal magyar nyelven rendszeresen indulnak képzések, ahol gyorsan elsajátítható a tűzfalak magabiztos használata.


Felhasználóbarát felület

A kezelőfelület rendkívül könnyen használható, ráadásul több nyelven (többek között magyarul) is elérhető. Nézze meg a videót, vagy próbálja ki a demo tűzfalat!

 

Miért Stormshield tűzfal?

Érvek a Stormshield tűzfal használata mellett


Egyedülálló IPS technológia

A Stormshield tűzfalmotor egy egyedülálló alkalmazásszintű IPS rendszert használ, amely egyesíti a biztonságot, a protokollelemzést, a tűzfal szolgáltatásokat és az alkalmazáskezelést egyetlen rendszermag modulban. A megközelítés rendkívül nagy teljesítményű maximális védelem mellett.


Maximális biztonság hátsóajtók nékül

Európai és katonai minősítésekkel is rendelkező gyártóként a Stormshield nem épít hátsóajtót az eszközeibe, hogy ügyfelei számára biztonsági kockázatot okozzon. Nem úgy mint számos amerikai gyártó, melyek már több nagy botrányba is keveredett (például Cisco, Juniper, Fortinet, SonicWall).


A legjobb tartalomszűrővel ellátva

Miközben a Stormshield tűzfalak árai jelentősebb kedvezőbbek a többi prémium gyártóétól, a legjobb tartalomszűrő képességekkel bír. A piacon elérhető legjobb víruskeresőt, webes tartalomszűrőket és spamszűrőket is használja a biztonság szint legmagasabb szinten tartásához.

 

Miért legyen Stormshield eszközünk?

Érvek Stormshield beszerzése mellett


Bérlés vagy vásárlás?

Egyszeri beszerzési költség és éves licence díjas megoldás mellett a Stormshield tűzfalak a piacon egyedülálló módon, kedvező havi bérleti díj mellett is elérhetők, így a biztonság az időközönkénti nagyobb kiadás helyett havi szinten kiszámítható és költséghatékony megoldás tud lenni.


Prémium szolgáltatások legjobb áron

Egyetlen, kedvező árú Prémium előfizetésben egyesítettük az összes olyan szolgáltatást, amit egy Stormshield termék csak nyújtani tud. Válassza a legjobb tartalomszűrőt és víruskeresőt, amely kompromisszumoktól mentesen a legnagyobb biztonságot nyújtja.


30% kedvezmény

Váltsa le jelenleg használt — akár elavult — tűzfal megoldását! Régi eszköz leadásáért 30%-os kedvezményt biztosítunk új Stormshield eszköz vásárlása esetén, amely egyaránt vonatkozik az újonan vásárolt tűzfalra eszközre és az ahhoz vásárolt előfizetésre is.