Menu
Stormshield Devices

Az európai biztonság

 

A Stormshield elsődleges feladata az Airbus csoport részeként az európai kiberbiztonság megvalósítása. NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező, katonai minőségű Hálózatbiztonság Tűzfalunk (Stormshield Network Security – SNS), Végponti védelmünk (Stormshield Endpoint Security – SES) és Adatbiztonság (Stormshield Data Security – SDS) megoldásaink képviselik az európai választ a kiberbiztonsági kockázatokra.

Logo / AirbusMás piac- és marketingorientált fejlesztőkkel ellentétben a Stormshield a legjobb, legbízhatóbb megoldásokat használó ügyfelekre összpontosít és stabil pénzügyi hátterét helyezi előtérbe. Ezért a termékfejlesztés iránya nem a termékpaletta folyamatos bővítése újabb és újabb termékekkel, amely óhatatlanul újabb és újabb biztonsági kockázatokat teremtene a kiforratlanság miatt.

Logo / StormshieldA Stormshield tűzfalakat többek között az Európai Unió hadseregei, különböző erői és számos kormány hivatalai is használják. A Stormshield Network Security technológiát teljes mértékben Európában fejlesztették és fejlesztik a mai napig is, miközben a vállalat jövőjét a 100%-ban tulajdonos Airbus Group garantálja.

  • Kiemelt ügyfelek
  • Az Európai Unió Tanácsa Főtitkársága
  • Európai Bizottság
  • Európai Tanács
  • Európai Védelmi Ügynökség
  • Védelmi minisztériumok
  • NATO és EU missziók

 

Airbus Group

Az Airbus Defense and Space és az összes többi cég, amelyek az Airbus Grouphoz tartoznak, döntő szerepet játszanak a légi közlekedésben, a repülőgépiparban és a védelmi iparágban. Az Airbus csoport tagjaiként az Airbus Defence and Space és az Airbus Helicopters együttesen több mint 133.000 alkalmazottal rendelkeznek és évente több mint 65 milliárd eurót termelnek. A Stormshield elsődleges feladata az Airbus Csoport és ügyfelei független számítógépes biztonságának megvalósítása, valamint megbízható hálózati infrastruktúra létrehozása.
 

Katonai technológia – megfizethető árak

Stormshield megközelítése szerint a katonai minőségű biztonsági megoldásoknak nem feltétlenül kell katonai árcédulával rendelkeznie. Piacképeseknek kell lennie a nagy biztonságú megoldásoknak is, hogy mindenki számára elérhető legyenek, ezért tud a Stormshield terjeszkedni a kis- és középvállalkozások szektorában is a rendkívüli biztonságot nyújtó tűzfalaival, új generációs végpontvédelmeivel és megfizethető áru hálózatbiztonsági képzéseivel.